Producten

Filosofie hoeft niet abstract en wereldvreemd te zijn, zoals de klacht vaak luidt. Via de verschillende media laat Sebastien Valkenberg zien dat het tegendeel waar is.

Columns. Op zoek naar een manier om uw lezer te prikkelen of uw gehoor uit te dagen? Geen betere teaser dan een column die filosofisch en puntig tegelijk is.

Essays. U vermoedt dat een onderwerp complexer in elkaar steekt dan de oneliners en mantra’s in de media doen geloven? Een filosofisch essay is bij uitstek geschikt om de gewenste diepgang wél aan te brengen.

Recensies. Wat zijn de boeken binnen de filosofie die u absoluut moet lezen? Er verschijnen vele titels op dit gebied, maar een goede recensie scheidt het kaf van het koren.

Interviews. Graag wilt u zich verdiepen in het werk van een filosoof, maar dit is lang niet altijd even toegankelijk. Een interview met gerichte vragen zorgt ervoor dat iemands ideeën optimaal tot hun recht komen.

Lezingen. U organiseert een congres of symposium? Eigenlijk mag een filosoof niet ontbreken. Hij zet veronderstelde zekerheden op losse schroeven en brengt het denken in beweging.

Workshops. U wilt graag zelf aan de slag met de filosofie, maar weet niet waar te beginnen? Een workshop biedt uitkomst. De filosoof reikt denkgereedschappen aan om een  probleemstelling grondig in kaart te brengen waar anderen meteen komen met kant-en-klare oplossingen.