´Ad fontes´ is het motto van Sebastien Valkenberg. Ofwel: terug naar de bron. In zijn columns, essays en spreekbeurten grijpt hij terug op het denkwerk van grote filosofen. Zij bieden het beste weerwerk tegen slordig redeneren, modieuze denkbeelden en fact free filosofie.

Revue van de vooruitgang: 9 november 2019

Cancan

Niet eerder waren we zo rijk en zo gezond, werden ze zo oud, hadden we zoveel voedsel tot onze beschikking en was het leven zo vreedzaam. Een triomf op de geschiedenis, maar wie weet dat? Om dat verhaal te vertellen hebben wij – Hidde Boersma, Maarten Boudry, Jaffe Vink, Marco Visscher en ondergetekende – de Bende van de Vooruitgang opgericht.

De vooruitgang vieren we met een heuse revue. Met pakkende sketches, filmpjes, muziek én de dans van de Vooruitgang. Tégen het doemdenken, voor kernenergie en kunstmest. We treden op tijdens de Nacht van de Vrijdenker op 9 november 2019 in Gent. Meer informatie: https://www.nachtvandevrijdenker.be/kopie-van-filosofa-1

Na Gent volgt de tournee van de Vooruitgang.